LIVRARE GRATUITA

La comenzi de peste 500 Lei

Retur produse

14  zile posibilitate de retur

Program informatii telefonic

9.00 - 17.00

Telefon: 0740 166 889

Sau comanda online !

LIVRARE GRATUITA

La comenzi de peste 500 Lei

Retur produse

14  zile posibilitate de retur

Program informatii telefonic

9.00 - 17.00

Telefon: 0740 166 889

Sau comanda online !

Cos cumparaturi
cart
produs - 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

Total
0,00 Lei

Termeni si conditii

1. DEFINITII

NUME Gecor SRL SRL. este societatea care administreaza domeniul www.numeGecor SRL.ro si subdomeniile acestuia (numit in continuare "www.textileromania.ro"). NUME Gecor SRL SRL denumita in continuare “Gecor SRL”, societate organizata in baza legii romane, cu sediul social in orasul Oradea, avand codul de inregistrare fiscala RO 25063551, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Oradea,  sub nr. J 05/164/2009, telefon:0744 539 978, fax: 0359 430 301.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

CONTINUT are urmatoarea definitie:

toate informatiile de pe www.textileromania.ro care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
continutul oricarui e-mail trimis UTILIZATORILOR sau CLIENTILOR sai de catre un angajat/colaborator Gecor SRL  prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat al Gecor SRL sau CLIENTULUI, conform informatiilor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre Gecor SRL intr-o anumita perioada;
informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Gecor SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
date referitoare la Gecor SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.
PRODUSE si SERVICII – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre Gecor SRL, CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

UTILIZATOR: reprezinta persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la CONTINUT-ul www.textileromania.ro-ului, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Gecor SRL (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Gecor SRL si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

CLIENT: persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care isi face un CONT in www.textileromania.ro si efectueaza o COMANDA.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii www.textileromania.ro de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite Gecor SRL intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe www.textileromania.ro.  Rezervarea unui PRODUS accesand www.textileromania.rol nu reprezinta o COMANDA.

CONTRACT: reprezinta o COMANDA conGecor SRLta de catre Gecor SRL, prin care Gecor SRL este de acord sa livreze CLIENTULUI PRODUSE si SERVICII, iar CLINETUL este de acord sa efectueze plata acestora.

TRANZACTIE – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS si/sau SERVICIU de catre Gecor SRL CLIENTULUI, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Gecor SRL, indiferent de modalitatea de livrare.

TAXA DE TIMBRU VERDE – valoarea exprimata in lei, platita de catre Gecor SRL catre societatea autorizata cu preluarea operatiunilor de colectare, transport si valorificare/reciclare a deseurilor echipamentelor electrice si electronice, astfel cum este prevazut de legislatia in vigoare.

NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS), asupra PRODUSELOR/SERVICIILOR si/sau promotiilor desfasurate de catre Gecor SRL intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Gecor SRL cu referire la informatiile continute de acesta.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea www.textileromania.ro  intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Gecor SRL.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui www.textileromania.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.


2. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Toate informatiile folowww.textileromania.ro pentru descrierea PRODUSELOR si/sau a SERVICIILOR disponibile pe www.textileromania.ro (imagini statice/dinamice/prezentari multimedia/etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Gecor SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Promotiile/ofertele prezente pe www.textileromania.ro  sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZII ii este permis oricarui CLIENT/UTILIZATOR.
Pentru motive justificate Gecor SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/UTILIZATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/UTILIZATORULUI pe www.textileromania.ro, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Gecor SRL, In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/UTILIZATORUL se poate adresa Departamentului Customer Support al Gecor SRL, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe www.textileromania.ro, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Gecor SRL isi deruleaza operatiunile pe www.textileromania.ro.

Notificarea primita de catre CLIENT, imediat dupa efectuarea COMENZII are rol de informare si nu reprezinta confirmarea COMENZII. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Gecor SRL isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea PRODUSE si/sau SERVICIILOR din COMANDA. Daca modificam cantitatea de PRODUSE si/sau SERVICII din COMANDA, vom anunta CLIENTUL la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Gecor SRL la efectuarea COMENZII si vom returna suma achitata.

Pot exista diferente de nuante de culori intre imagini si realitate.

CONTRACTUL se considera incheiat intre Gecor SRL si CLIENT in momentul primirii de catre CLIENT de la Gecor SRL, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de conGecor SRLre a COMENZII. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la conGecor SRLrea COMENZII de catre Gecor SRL.

Pentru COMENZILE ce urmeaza a fi ridicate din magazinele Gecor SRL, preturile si rezervarile PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR sunt valabile 72 (saptezecisidoua) de ore de la inregistrarea COMENZII de catre CLIENT.

Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Gecor SRL pe www.textileromania.ro vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre furnizorii Gecor SRL.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea prezentului www.textileromania.ro, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.


3. COMANDA

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe www.textileromania.ro, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca Gecor SRL poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Gecor SRL, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

Gecor SRL poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;
invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre Gecor SRL, in cazul platii online;
datele furnizate de catre CLIENT, pe www.textileromania.ro sunt incomplete si/sau incorecte.


4. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preturile aferente PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR prezentate pe www.textileromania.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

In cazul platilor online Gecor SRL nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de catre CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

Pretul poate fi modificat de catre Gecor SRL, in orice moment, fara preaviz.

Gecor SRL atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale www.textileromania.ro sau erori, pretul afisat pe www.textileromania.ro poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Gecor SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect.

Preturile PRODUSELOR de pe www.textileromania.ro  nu sunt valabile pentru reteaua de magazine Gecor SRL.


5. MODALITATEA DE LIVRARE

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI, in termen de 4 zile, in sistem de curierat door-to-door catre CLIENT sau poate fi ridicat dintr-un magazin Gecor SRL, conform optiunii CLIENTULUI.

Gecor SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Gecor SRL va efectua livrarea PRODUSELOR si prestarea SERVICIILOR numai pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, Gecor SRL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. Gecor SRL poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea Gecor SRL, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.


6. MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. Gecor SRL va emite catre CLIENT o factura-proforma pentru PRODUSELE si SERVICIILE ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Pentru o corecta comunicare a facturii aferente COMENZII, CLIENTULUI ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din CONTUL sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei COMENZI, existente in CONT.

In cazul in care un PRODUS si/sau SERVICIU comandat de catre CLIENT, nu poate fi livrat de catre Gecor SRL, acesta din urma va informa CLIENTUL asupra acestui fapt si va returna in contul CLIENTULUI contravaloarea PRODUSULUI si/sau SERVICIULUI, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Gecor SRL a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care CLIENTUL si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din CONTRACT.


7. TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

In afara de cazul in care este agreat de catre Gecor SRL si CLIENT diferit, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate in magazinele Gecor SRL).


8. DREPTUL DE RETRAGERE

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL solicita retragerea din CONTRACT folosind Formularul de Reragere in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata, Gecor SRL va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Gecor SRL de catre CLIENT asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT.
Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

pentru COMENZILE achitate cu Card bancar -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
pentru COMENZILE achitate cu OP / Ramburs/ Card bancar-> prin virament bancar;
pentru Comenzile achitate prin Credit de Consum -> anulare / recalculare contract rate.
Gecor SRL va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi PRODUSELE (se va lua data cea mai recenta).

Gecor SRL isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:

contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI si dupa ce acesta a conGecor SRLt ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a CONTRACTULUI de catre Gecor SRL sau Furnizorilor sai;
furnizarea de PRODUSE confectionate dupa specificatiile prezentate de CLIENT sau personalizate in mod clar;
furnizarea de PRODUSE care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
furnizarea de PRODUSE sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre CLIENT;
contractele in cazul carora CLIENTUL a solicitat în mod special Gecor SRL sau furnizorilor sai sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a efectua lucrari urgente de reparatie sau de intretinere. Daca, cu ocazia unei astfel de vizite, Gecor SRL sau furnizorii sai presteaza alte servicii in afara celor solicitate in mod expres de catre CLIENT sau furnizeaza alte PRODUSE decat piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrarilor de întretinere sau de reparatie, dreptul de retragere se aplica respectivelor SERVICII sau PRODUSE suplimentare;
furnizarea de inregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate dupa livrare;
furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI si dupa ce acesta a conGecor SRLt că a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere.


9. PUBLICITATE

NEWSLETTERELE Gecor SRL sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de Gecor SRL. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

In momentul in care, CLIENTUL isi creaza un CONT pe www.textileromania.ro, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de NEWSLETTERE. Optiunea cu privire la acordul exprimat de catre CLIENT, poate fi modificata in orice moment.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor de catre CLIENT sau UTILIZATOR se poate face in orice moment folosind legatura special destinata din cadrul oricarui NEWSLETTER.

Renuntarea la primirea NEWSLETTERE-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul document.


10. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Gecor SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea COMENZII, cu informarea CLIENTULUI, nefiind necesar acordul acestuia.

Gecor SRL va fi intotdeauna responsabil fata de CLIENT pentru toate obligatiile contractuale.


11. INFORMATII LEGALE

11.1. RASPUNDERE Gecor SRL

Gecor SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Gecor SRL a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR si SERVICIILOR dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

11.2. GARANTII

Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi (cu exceptia produselor resigilate), in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Pentru o corecta comunicare a certificatului de garantie aferent PRODUSULUI din COMANDA, CLIENTULUI ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din CONTUL sau.

Lipsa certificatului de garantie al PRODUSULUI trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia PRODUSULUI pe adresa de e-mail vanzari@Gecor SRL.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Reclamatiile privind deficiente ale PRODUSULUI/PRODUSELOR achizitionate pot fi facute accesand Formularul de Contact .
CLIENTUL, are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile cuprinse in certificatul de garantie, in caz contrar existand riscul de a pierde garantia PRODUSULUI.

11.3. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

11.4. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Gecor SRL si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

11.5. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

CONTINUTUL, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe www.textileromania.ro, sunt proprietatea exclusiva a Gecor SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

CLIENTULUI/UTILIZATORULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de Gecor SRL, includerea oricarui CONTINUT in afara www.textileromania.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Gecor SRL asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, decat cu acordul scris expres al Gecor SRL.

Orice CONTINUT la care CLIENTUL/ UTILIZATORUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre Gecor SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea Gecor SRL cu referire la acel CONTINUT.

CLIENTUL/ UTILIZATORUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUTUL numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

In cazul in care Gecor SRL confera CLIENTULUI / UTILIZATORULUI dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care CLIENTUL / UTILIZATORUL are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor CONTINUTURI definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor CONTINUTURI pe www.textileromania.ro sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea Gecor SRL pentru respectivul CLIENT/UTILIZATOR sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest CONTINUT transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui CONTINUT, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

Niciun Continut transmis catre CLIENTsau UTILIZATOR, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea Gecor SRL si/sau al angajatului/prepusului Gecor SRL care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.