1. ELEMENTE DEFINITORII
SC GECOR SRL cu sediul in Livada de Bihor, str. Principala nr. 4 , jud. Bihor, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J05/164/2009 , avand cod unic de inregistrare RO 25063551 , administreaza direct site-ul www.textileromania.ro, continutul de imagini(fotografiile sunt cu titlu de prezentare), texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site nu pot fi reproduse, modificate, transferate, publicate, afisate, transmise sau inregistrate fara acordul prealabil, in scris sau telefonic al SC. GECOR SRL

SC. GECOR SRL isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin completarea formularelor din cadrul site-ului www.textileromania.ro, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care SC.GECOR.SRL isi deruleaza operatiunile comerciale.

3. COMANDA
Utilizatorul poate efectua comenzi prin formularele de pe www.textileromania.ro sau prin intermediul adreselor de e-mail.
Vanzatorul va informa Cumparatorul, prin mesaje distincte, înregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Înregistrarea unei comenzi online de catre Vanzator, discutiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare si confirmare ferme ale comenzii si, în consecinta, NU semnifica încheierea contractului la distanta.
Daca Vanzatorul confirma explicit o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare scrisa (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.
Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului precum si a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.
În lipsa unei confirmari exprese din partea Vanzatorului, prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, si documentele fiscale. (Factura de marfa si respectiv Factura de servicii).
Clientul se înregistreaza în SITE pe baza unui user si a unei parole unice, selecteaza produsele, îsi exprima acordul cu Termenii si Conditiile magazinului online https://www.textileromania.ro, apoi apasa butonul „Adauga în Cos.” În „Cosul meu”, clientul are posibilitatatea sa parcurga lista produselor, sa modifice cantitatile si sa confirme intentia de cumparare prin accesarea butonului „Finalizeaza comanda”. Ulterior finalizarii comenzii, clientul va primi în vederea validarii acesteia, o confirmare scrisa din partea Vanzatorului, privind disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor respectiv a serviciilor comandate.
Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula comenzi in cazul in care clientul nu si-a completat integral sau corect datele de contact, adresa de livrare sau alte motive care pot aduce prejudicii vanzatorului.

4. FACTURARE & PLATA
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. SC.textileromania.ro va emite catre Cumparator o facture.
Îl constituie pretul vanzarii Produselor, respectiv prestarii Serviciilor, cuprins în comanda validata prin confirmarea de catre Vanzator. Cu toate acestea, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE- ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. În aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra pretului corect, mentionandu-l în cuprinsul confirmarii comenzii.
PRP
Pret recomandat de producator pentru vanzarea produselor.
Pretul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre urmatoarele modalitati, functie de optiunea clientului: plata online cu card (card personal sau al societatii cumparatoare, în conditii de deplina securitate, fara a fi perceput un comision suplimentar pentru tranzactii; ordin de plata (în baza facturii proforme emise de catre Vanzator); numerar la livrare (plata va fi facuta în lei conform pretului Contractului si se va face la comisionarul care efectueza livrarea). Modalitatea de plata cu numerar la livrare nu este disponibila pentru comenzi online a caror valoare cu TVA este mai mare de 5.000 lei pentru persoanele juridice si 10.000 lei pentru persoanele fizice.
În cazul în care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, a invalidarii tranzactiei de catre procesatorul de carduri, a amanarii de catre Cumparator a termenului de livrare stabilit, Vanzatorul îsi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o încalcare a Contractului.
Furnizorul isi rezerva dreptul  de a solicita plata in avans chiar si in cazul in care clientul a optat pentru plata ramburs in cazul anumitor comenzi in functie de valoare, de produsele comandate, dimensiuni atipice, cantitatea comandata sau altele.
Afla mai multe detalii despre metodele de plata aici

5. DECLINAREA RESPONSABILITATII
SC. GECOR SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

SC. GECOR SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice utilizator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la cumparatorul respectiv.

6. LIVRAREA PRODUSELOR
Costul transportului este evidentiat in formularul de comanda, iar produsele sunt livrare prin firme de curierat rapid. Comenzile ce depasesc 300 Lei sunt Livrate Gratuit. Comenzile pentru care nu exista stoc nu vor putea fi livrate  respectiv comenzile la care s-au inregistrat anumite probleme tehnice: stoc eronat, pret gresit, caracteristici gresite, etc.
Afla mai multe detalii aici

7. RETURNAREA PRODUSELOR
Conform Ordonantei OUG 34/04.07.2014 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta: ”Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”
Clientul este informat asupra faptului ca, în cazul în care produsele a caror returnare prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau, dupa caz, electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, Vanzatorul îsi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data solicitarii returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeasi metoda de plata.
Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate dupa specificatiile si instructiunile Cumparatorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.
În cazul în care va putem ajuta cu alte informatii, va rugam sa ne scrieti la adresa: office@textileromania.ro. În plus, puteti completa formularul de retur si trimite catre aceeasi adresa de email: office@textileromania.ro

ATENTIE: în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, arsuri, componente sau accesorii lipsa sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre CLIENT, GECOR are dreptul de a decide respingerea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse de catre reprezentantii nostri.
Obligatiile consumatorului în cazul retragerii: Sa returneze produsele ambalate corespunzator si fara întarziere nejustificata si în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat catre GECOR decizia sa de retur.
Sa suporte doar costurile directe legate de returnarea produselor (dezasmblare, ambalare corespunzatoare, transport la adresa indicata de Gecor.
Sa nu deterioreze bunurile prin manipulare, asamblare/montare, dezasamblare, ambalare, folosire, in caz contrar vor suporta costurile pt reparare, dupa ce produsele vor fi evaluate de catre Gecor la receptie.
Sa transmita catre SC Gecor SRL si fotografii cu starea produsului pentru a dovedi ca produsul nu a fost deteriorat dupa receptie.
Exceptii: Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna (nu sunt acoperite de dreptul de retragere):
a. Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;
b. Produsele distinct personalizate pentru consumator;
c. Produsele care, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.
d. Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (saltele, prosoape, metraje;
e. Furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
f. Nu se pot returna produsele comandate online care sunt ridicate direct din magazine, intrucat nu este vanzare la distanta (online), ci clientul are posibilitatea de a verifica produsul inainte de achizitia propriu-zisa.

Se vor considera dimensiuni standard dupa cum urmeaza:
Gama perne toate tipurile: 40x40cm, 50x70cm, 70x70cm.
Gama pilote toate tipurile: 140x200cm, 180x200cm, 200x210cm.
Gama huse de perna toate tipurile: 40x40cm, 50x70cm, 70x70cm.
Gama cearceafuri cu elastic din tesaturi Jersey si Flotir: 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 200x200cm cu inaltimea saltelelor intre 18 si 22cm.
Gama de protectii saltele impermabile din tesatura terry: 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 200x200cm cu inaltimea saltelelor intre 18 si 22cm.
Gama de protectii saltele matlasate cu elastic la colturi: 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 200x200cm cu inaltimea saltelelor intre 18 si 22cm.
Gama lenjerii de pat: lenjerii de pat de 1 persoana care contine : husa pilota 140x200cm, cearceaf saltea 140x220cm si husa perna 50x70cm, din materialele standard prezentate pe site.
Gama lenjerii de pat:lenjerii de pat de 2 persoane care contine: husa pilota 180x200cm, cearceaf saltea 220x240cm si 2 huse perna 50x70cm, din materialele standard prezentate pe site.
Gama lenjerii de pat: lenjerii de pat de 2 persoane care contin: husa pilota 200x210cm, cearceaf saltea 240x260cm si 2 huse perna 50x70cm din materialele standard prezentate pe site,
Gama huse de saltele, toate tipurile: 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 200x200cm cu inaltimea lateralelor intre 18 si 24cm.
Lenjeriile de pat confectionate din alte materiale in fara de cele de pe site sunt fara drept de retur.

g. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, Gecor are dreptul de a respinge solicitarea de retur, de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, taxa nu mai mica e 10% din valoarea produsului.
h. Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. nr 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
i. Renuntarea la cumparare in mod repetat (cel putin doua ori) va putea fi considerata un abuz, iar SC GECOR SRL are dreptul sa refuze o noua livrare catre acel CLIENT sau acea adresa.
Afla mai multe detalii aici

8. DECLINAREA RESPONSABILITATII
SC. GECOR SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.
SC. GECOR SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice utilizator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la cumparatorul respectiv.
Gazda Vanzatorilor este S.C. GECOR. SRL cu sediul în Livada de Bihor, Strada Principala nr. 4, comuna Nojorid, Bihor, numar de înregistrare la Registrul Comertului J05/164/2009, CUI 25063551, atribuit fiscal RO. Gazda Vanzatorilor va depune toate diligentele în vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand în vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, însa societatea face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati orice potentiala eroare la Relatii Clienti: office@textileromania.ro

9. FRAUDA
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.textileromania.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.textileromania.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.textileromania.ro si va duce la incepere de cercetare penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

10. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.textileromania.ro, incluzand, enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC.GECOR SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC.GECOR SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne contactati la adresa de email: office@textileromania.ro

11. FORTA MAJORA
Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

12. FOLOLSIREA COOKIE-URILOR
Vezi POLITICA de COOKIE care face parte din prezentul document.

13. DATE PERSONALE
Informatiile utilizatorilor site-ului www.textileromania.ro sunt confidentiale si vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu partenerii acestuia in scopul legitim de a raspunde solicitarii clientilor sau pentru trimiterea buletinului informativ. Orice date specifice privitoare la situatia si starea comenzilor se pot obtine contactandu-ne online, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR).
Mai multe informatii despre Confidentialitatea Datelor

Pentru raportarea problemelor legate de protejarea datelor personale va rugam sa ne contactati la tel: vanzari@gecor.ro

14. SECURITATE DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR
Datele personale introduse de catre utilizator vor fi folosite de www.textileromania.ro numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formulare sunt necesare va putea contacta

Site-ul www.textileromania.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul Societati