Conform Ordonantei OUG 34/04.07.2014 privind protectia consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta: ”Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, în termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.”

Pentru a initia si finaliza un retur trebuie sa ne informaţi în scris, prin completarea FORMULARULUI DE RETUR din aceasta pagina. Formularul de retur se completeaza online cu datele aferente comenzii dumneavoastra.
Costul transportului aferent returului, revine in sarcina clientului.

Coletul poate fi expediat prin intermediul oricarei firme de curierat rapid (ex: FAN Curier, Cargus, Sameday, Nemo Express, DPD, GLS). NU ridicam colete de la Posta Romana si totodata NU ridicam colete cu ramburs sau plata transportului directionata catre firma noastra!

Produsele trimise pentru schimb sau pentru restituirea sumei de bani, trebuie sa fie receptionate si verificate de noi în primul rand si in cel mai scurt timp veti fi contactati de operatorii nostri pentru confirmare. Cumparatorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat sau pentru restituirea contravalorii produsului returnat. Înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare presupune plata diferenţei prin ramburs (la primirea coletului) sau online (înaintea expedierii coletului). Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face în cel mult 14 de zile calendaristice de la data receptionarii si confirmarii de catre noi a returului prin transfer bancar în contul IBAN specificat în Formularul de Retur.

În situatia în care se doreste schimbarea produsului NEFOLOSIT / NEPURTAT, produsul trebuie returnat în aceeasi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, documentatia completa, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original). Produsele nu trebuie sa prezinte urme de utilizare.

In situatia in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta probleme / defecte, contactaţi într-un interval de 72h echipa SC. GECOR SRL prin intermediul formularului de CONTACT sau telefonic 0740 166 885 (L-V: 09:00 – 15:00), pentru a reclama aceasta situaţie şi ne vom asigura ca produsul este înlocuit cu un produs nou sau banii vor fi rambursati în cel mai scurt timp. Doar în aceasta situatie, costurile de retur şi de transport, sunt suportate de catre SC. GECOR SRL.

Clientul este informat asupra faptului ca, în cazul în care produsele a caror returnare prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri mecanice sau, dupa caz, electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, Vanzatorul îsi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face în cel mult 14 de zile de la data solicitarii returului, sub beneficiul receptiei cantitative si calitative a returului, conform prezentei politici, prin aceeasi metoda de plata.
Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele realizate dupa specificatiile si instructiunile Cumparatorului sau personalizate distinct pentru acesta, produsele care se pot deterioara sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.
În cazul în care va putem ajuta cu alte informatii, va rugam sa ne scrieti la adresa: office@textileromania.ro. În plus, puteti completa formularul de retur si trimite catre aceeasi adresa de email: office@textileromania.ro
ATENTIE: în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, arsuri, componente sau accesorii lipsa sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate catre CLIENT, SC. GECOR SRL are dreptul de a decide respingerea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse de catre reprezentantii nostri.
Obligaţiile consumatorului în cazul retragerii: Sa returneze produsele ambalate corespunzator si fara întarziere nejustificata şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat catre SC GECOR SRL decizia sa de retur.
Sa suporte doar costurile directe legate de returnarea produselor (dezasmblare, ambalare corespunzatoare, transport la adresa indicata de Gecor.
Sa nu deterioreze bunurile prin manipulare, asamblare/montare, dezasamblare, ambalare, folosire, in caz contrar vor suporta costurile pt reparare, dupa ce produsele vor fi evaluate de catre Gecor la receptie.
Sa transmita catre SC Gecor SRL si fotografii cu starea produsului pentru a dovedi ca produsul nu a fost deteriorat dupa receptie.
Exceptii: Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna (nu sunt acoperite de dreptul de retragere):
a. Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;
b. Produsele distinct personalizate pentru consumator;
c. Produsele care, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid.
d. Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sanataţii sau din motive de igiena şi care au fost desigilate de consumator (saltele, prosoape, metraje;
e. Furnizarea de produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
f. Nu se pot returna produsele comandate online care sunt ridicate direct din magazine, intrucat nu este vanzare la distanta (online), ci clientul are posibilitatea de a verifica produsul inainte de achizitia propriu-zisa.
Se vor considera dimensiuni standard dupa cum urmeaza :
Gama perne toate tipurile: 40x40cm, 50x70cm, 70x70cm.
Gama pilote toate tipurile: 140x200cm, 180x200cm, 200x210cm.
Gama huse de perna toate tipurile: 40x40cm, 50x70cm, 70x70cm.
Gama cearceafuri cu elastic din tesaturi Jersey si Flotir: 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 200x200cm cu inaltimea saltelelor intre 18 si 22cm.
Gama de protectii saltele impermabile din tesatura terry: 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 200x200cm cu inaltimea saltelelor intre 18 si 22cm.
Gama de protectii saltele matlasate cu elastic la colturi: 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 200x200cm cu inaltimea saltelelor intre 18 si 22cm.
Gama lenjerii de pat: lenjerii de pat de 1 persoana care contine: husa pilota 140x200cm, cearceaf saltea 140x220cm si husa perna 50x70cm, din materialele standard prezentate pe site.
Gama lenjerii de pat:lenjerii de pat de 2 persoane care contine: husa pilota 180x200cm, cearceaf saltea 220x240cm si 2 huse perna 50x70cm, din materialele standard prezentate pe site.
Gama lenjerii de pat: lenjerii de pat de 2 persoane care contin: husa pilota 200x210cm, cearceaf saltea 240x260cm si 2 huse perna 50x70cm din materialele standard prezentate pe site,
Gama huse de saltele, toate tipurile: 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 200x200cm cu inaltimea lateralelor intre 18 si 24cm.
Lenjeriile de pat confectionate din alte materiale in fara de cele de pe site sunt fara drept de retur.
g. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou,Gecor are dreptul de a respinge solicitarea de retur, de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, taxa nu mai mica e 10% din valoarea produsului.
h. Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. nr 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
i. Renuntarea la cumparare in mod repetat (cel putin doua ori) va putea fi considerata un abuz, iar SOCIETATEA are dreptul sa refuze o noua livrare catre acel CLIENT sau acea adresa.

Adresa pentru RETUR produse:
Destinatar: SC. GECOR SRL
Adresa: com. Livada de Bihor str. Principala nr.4, Bihor – Romania

Formular Retur​

    Restituire contravaloareSchimbare produs(e)