Produsele comandate se livreaza prin firme de curierat rapid la adresa indicata de client.

Costul transportului este evidentiat in formularul de comanda. In cazul in care adresa de livrare nu se afla in reteaua standard de acoperire a curierului, costurile de transport vor fi calculate in functie de kilometri suplimentari de parcurs pana la destinatia clientului si va vor fi comunicate telefonic sau prin e-mail. Doar dupa acceptul clientului pentru aceasta valoare va fi expediat coletul.

In cazul produselor voluminoase ( role de tesatura, saci de umplutura, role de vatelina, role de matlaseuri) costul transportului va fi mai mare , calculat volumetric dupa regulile de calcul ale transportatorilor.

La cantitatile mari de produse care impachetate depasesc dimensiunile standard agreate de curier, costul suplimentar transportului va fi comunicat ulterior clientului.Doar dupa acceptul clientului pentru aceasta valoare va fi expediat coletul.

COMENZILE CE DEPASESC 300 LEI SUNT LIVRATE GRATUIT ( exceptie fac produsele voluminoase mentionate mai sus)
Comenzile se onoreaza in ordinea sosirii si inregistrarii lor, in general in maxim 4 zile lucratoare ( fara ziua inregistrarii comenzii) .

Termenul de livrare al comenzii (din momentul in care s-a predat comanda curierului)  este de regula intre 24h-72h, acesta depinde de distanta dintre cea mai apropiata filiala a curierului si adresa destinatarului.

Pot aparea intarzieri la livrari datorita volumului mare de comenzi in perioadele de an aglomerate ( Black Friday, Craciun, Paste, 1-8 Martie) .

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, in prezenta reprezentantului firmei de curierat, prin care se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.