LIVRARE GRATUITA

La comenzi de peste 500 Lei

Retur produse

14  zile posibilitate de retur

Program informatii telefonic

9.00 - 17.00

Telefon: 0740 166 889

Sau comanda online !

LIVRARE GRATUITA

La comenzi de peste 500 Lei

Retur produse

14  zile posibilitate de retur

Program informatii telefonic

9.00 - 17.00

Telefon: 0740 166 889

Sau comanda online !

Cos cumparaturi
cart
produs - 0,00 Lei

Nu aveti nici un produs in cos.

Total
0,00 Lei

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Gecor SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza UTILIZATORII/CLIENTII sai.

Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Prin citirea Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin inscrierea pe www.textileromania.ro efectuarea unei COMENZI si completarea datelor personale in formularele de inscriere, UITLIZATORII/CLIENTII declara ca sunt de acord ca toate datele lor personale sa fie incluse in baza de date a FIRMA si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Gecor SRL si a tertilor cu care Gecor SRL are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate de Gecor SRL;
participarea la concursuri, promotii;
transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);
statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii SITE-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;
pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale www.textileromania.ro;
cercetari de piata;
urmarirea datelor de vanzari.
Gecor SRL  nu va dezvalui nici un fel de informatie despre UTILIZATORII/CLIENTII SITE-ului sau fara a primi mai intai consimtamantul expres al acestora in aceasta privinta. In acelasi timp insa, poate dezvalui informatii si date cu caracter personal atunci cand acest lucru este prevazut expres prin lege.

Prin completarea in formularul de comanda pe SITE a datelor personale, inclusiv CNP, in scopul activitatii de creditare, CLIENTUL isi exprima expres consimtamantul ca persoanele juridice cu care FIRMA a incheiat parteneriate in vederea oferirii PRODUSELOR prin credit (inclusiv Cetelem IFN S.A.) sa prelucreze datele personale ale acestuia in vederea consultarii informatiilor inregistrate pe numele tau in baza de date a Biroului de Credit.

Informatiile CLIENTULUI cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORII/CLIENTII beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, acestia au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul FIRMA.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa FIRMA Retail, Sos. Bucuresti Nord nr. 15-23, Swan Office Park, Windsor Building, et. 5, Voluntari, Judetul Ilfov, UTILIZATORII/CLIENTII isi pot exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, confirmarea faptului ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa intervina asupra datelor transmise;
- sa se opuna prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara.

Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Detalii la www.dataprotection.ro

COLECTAREA AUTOMATA DE DATE CU CARACTER NON-PERSONAL (COOKIES)

In unele cazuri, este posibil ca FIRMA sa colecteze informatii cu caracter non-personal despre UTILIZATORI/CLIENTI. Exemple de informatii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit si numele domeniului website-ului de unde a fost facute conexiunea la SITE.

In timpul vizionarii www.textileromania.ro, Gecor SRL va putea stoca anumite informatii despre UTILIZATOR/CLIENT. Aceste informatii vor fi sub forma unui fisier "Cookie" sau a unui fisier similar. Aceste fisiere "Cookies" ajuta Gecor SRL sa construiasca un SITE sau publicitate care sa raspunda cat mai bine intereselor si preferintelor UTILIZATORILOR/CLIENTILOR.

Cu cele mai multe browsere de Internet se pot sterge sau bloca fisierele „Cookies” sau se poate primi o atentionare inaintea primirii unui astfel de fisier. FIRMA recomanda UTILIZATORILOR / CLIENTILOR sa consulte instructiunile browser-ului sau fisierul de ajutor pentru a afla mai multe informatii despre aceste functii.